Dorpsraad

Babberich

De dorpen Spijk en Babberich presenteren zich…

ElstElst 1Op persoonlijke uitnodiging van de Provincie Gelderland, mochten Spijk en Babberich donderdag 23 januari in de Droom de Landerije in Elst , zich vanwege hun inspanningen, initiatieven en resultaten inzake duurzaamheid, leefbaarheid en voorzieningen-behoud zich presenteren en uitleg geven.

Lees meer...

Doortje Bodd - Klutman

Afgelopen dinsdag bereikte ons het droevige bericht dat Doortje Bodd , op 81 jarige leeftijd, geheel onverwacht was overleden.

Vrijwilligster én verenigingsmens zijn , daar was Doortje van huis uit mee opgegroeid en met Bertus trof zij een man uit een familie met dezelfde instelling, zij was jarenlang bij de Hofdames van het Gilde Sint-Jan en als vrijwilligster meer dan 40 jaar één van de collectanten voor KWF Kankerbestrijding.

Het leven ging voor haar en Bertus niet altijd over rozen, zij kenden ook intens verdriet, maar met steun van elkaar, van Sabine en Maurice en van de beide families namen ze de draad weer op, maar nu is die draad jammerlijk gebroken.

Wij zijn Doortje dankbaar voor wat ze in haar leven in velerlei opzichten voor de medemens en het verenigingsleven heeft gedaan.

Bertus, Sabine en Maurice, de families Bodd en Klutman wensen we veel sterkte om dit grote verlies te kunnen dragen.

De avondwake voor Doortje is op maandagavond 13 januari om 19.00 uur in de Sint-Franciscuskerk te Babberich.

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich.

Agenda

Vind ons op Facebook