Groots Sinterklaas feest 2018 Babberich

15e6a76e 95eb 4cca 89c3 99d8cb6c53ccDSCF6401De Sinterklaas intocht en het Sinterklaas feest in ons Kulturhus de Borg , zoals altijd georganiseerd door de Stichting Jeugd- en Jongeren Werk Babberich, is een echt groot succes geworden.

Het was een koude maar zonnige zondagmiddag en onder begeleiding van de Harmonie Sint-Franciscus en de Verkeersregelaars werd de Sint, vergezeld met heel veel zwarte Pieten, binnengehaald.

Honderden kinderen met hun ouders, grootouders, vrienden en vele anderen zorgden voor een bomvolle Borg, dit zorgde voor de zo gehoopte sfeervolle ambiance. Het jeugdorkest van de Harmonie Sint-Franciscus verzorgde het muzikale gedeelte en iedereen zong de bekende Sinterklaas liedjes mee.

Martijn Bouwman heette Sint en de zwarte Pieten van harte welkom in ons mooie dorp en was blij verrast met zo’n geweldige opkomst. Er waren diverse optredens, onder andere van de jeugd dansgardes en Theo Jansen zorgde voor de juiste begeleiding, zodat het Sinterklaasfeest een oergezellig kinderfeest werd.

Babberich heeft wederom getoond waarin ze groot is en dat wij alles kunnen én in huis hebben op gebied van Cultuur en Historie. Stichting Jeugd en Jongeren Werk, de hele organisatie , alle vrijwilligers, deelnemers en aanwezigen wil ik hartelijk bedanken, ik was er getuige van dat jullie iedereen volop hebben laten genieten, klasse.

Dorpsraad-Babberich, Willy van Dinther.