1ste lustrum COOP BABBERICH

Het is alweer 5 jaar geleden, ons dorp keek reikhalzend uit naar een echte goede supermarkt in het prachtige centrum op het Babborgaplein.

Het werd de COOP en is nu onze COOP geworden, een supermarkt met een groot assortiment aan artikelen, vers brood, groenten en vlees, gunstig gelegen, zeven dagen per week open, voorziet in een grote behoefte van onze inwoners maar ook de gehele omgeving komt naar onze COOP.

Onder de bezielende leiding van eigenaar Willie van den Berg is onze Coop niet meer weg te denken uit onze gemeenschap. De medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam, het is er gezellig en schoon, het verbindt de mensen door het sociale contact. Niet voor niks werd onze COOP de beste buurt supermarkt van Gelderland.

Ook wordt de betrokkenheid en steun van Willie van den Berg aan het sociaal cultureel en sportief leven in Babberich zeer gewaardeerd, onze COOP geeft een extra stimulans aan de leefbaarheid in ons dorp.

Babberich is een prachtig dorp met een rijk sociaal cultureel historisch verleden, wij zijn trots op onze voorzieningen en ons verenigingsleven, de leefbaarheid daar staan we met zijn allen voor: wonen én leven in Babberich.

Onze COOP is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot één van onze onmisbare pijlers en daar zijn we met zijn allen trots op in Babberich.

Van harte gefeliciteerd, namens de Dorpsraad-Babberich,

Willy van Dinther

Coop vignetCoop vignet2