Dorpsraad

Babberich

Pronkzitting CV De Schuumneuzen : Fantastisch !

Onze CV de Schuumneuzen hebben hun 55-jarig bestaan op een geweldige manier ingezet met een bruisende Pronkzitting.

Het was genieten in ons Kulturhus de Borg, een volle ambiance zorgde voor de juiste sfeer. De CV de Schuumneuzen hadden er heel veel werk in gestoken om hun jubileum extra glans te geven met een werkelijk onvergetelijke avond.

De organisatie verdient een compliment, het draaiboek werd naadloos uitgevoerd, het was een avond met alléén maar hoogtepunten : de presentatie door Stefan Jansen en de Raad van Elf, het afscheid van Prins Martijn, Prinses Saskia en adjudant Ed, de ludieke wijze waarop door “Angelique Krüger”, Theo Kloppenburg en de Raad van Elf de nieuwe Prins Toine, Prinses Tinka en adjudant Sebastiaan werd gepresenteerd én geïnstalleerd, het optreden van de dansgarde en de solo dans van Joany Wouters, de Harmonie Sint-Franciscus, de Rode Draad 5 x 11 met een stuk historie én de 5 x 11 Prinsen Herman Reijmer, Theed Geven, Theo Walraven, Dickie Bouwman, Toine Stinissen, uitreiking van het Bokkebrons aan Tjeerd Boekhorst en Orde van Verdienste aan Martijn Bouwman.

Vervolgens was het lachen, lachen en nog eens lachen, wat een kwaliteit aan buuts : Uut de Olde Deus Henk Jansen ( mijn naam is Jansen..), Van Dinie en Van Mini  ( Johnny Swaters en Mike Vermeulen) , de Schuumende Tenoren (Haico Otten, Janneke Berendsen en Marian Mennings (ongekend, origineel, hilarisch ), Koop Sloop en Gradje Boemel, allemaal toppers. En dan natuurlijk de juiste muzikale begeleiding van ons orkest de Grenzkapel.

CV de Schuumneuzen met zijn vele vrijwilligers hebben Babberich iets moois aangeboden, daarvoor wil ik namens de Dorpsraad-Babberich jullie hartelijk bedanken en feliciteren met jullie 55 jarige bestaan.

Willy van Dinther, voorzitter.

 

Agenda

Vind ons op Facebook