Dorpsraad

Babberich

Annie Scholten Koninklijk onderscheiden

Annie Scholten Custom

Vrijdag 26 april 2019, een dag waarop Koninklijke Onderscheidingen werden uitgereikt. In de gemeente Zevenaar werden, door burgemeester Luciën van Riswijk, aan vijf inwoners een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt vanwege hun bijzondere en langdurige verdiensten in de samenleving.

Deze bijeenkomst vond plaats in Het Musiater te Zevenaar. Annie en haar man Hans, werden danig verrast, zij hadden een vakantie gepland maar werden op een slimme manier richting Het Musiater gebracht, daar werden ze opgewacht door hun familie en vertegenwoordigers van het verenigingsleven van Babberich.

Burgemeester Luciën van Riswijk hield voor alle vijf uitverkorenen een passende en ludieke toespraak waarin hij Annie roemde om haar grote jarenlange verdiensten voor de gemeenschap van Babberich in allerlei functies zoals Dorpsraad, AED, TTV Shot en nog veel meer en sprak de hoop uit dat Annie nog heel veel jaren zich mag blijven inzetten voor Babberich. Onder groot applaus werd de Koninklijke Onderscheiding door de burgemeester opgespeld met daarbij een mooie bos bloemen.

De gemeenschap van Babberich is trots op Annie en ik feliciteer haar , namens geheel Babberich , met deze Koninklijke Onderscheiding.

klik hier voor meer foto's

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich.

Agenda

Vind ons op Facebook