Dorpsraad

Babberich

Uitnodiging voor inloopmiddag

 De Straal

Beste mensen,

  • Voel je je vaak alleen, heel moe, ben je op één of meerdere gebieden in je leven vastgelopen, depressief, heb je geen interesse meer om leuke dingen te gaan doen, dan kunnen wij u helpen om uit deze situatie te komen.

  • Hoe denken we dat te kunnen gaan doen: wij gaan met geïnteresseerden middagen organiseren , deze middagen nemen een tijdsduur in beslag van ongeveer 2,5 uur, we gaan met u per keer dus eerst aan de hand van uitwisseling/delen van elkaars ideeën omtrent het telkens van te voren gekozen onderwerp praten/luisteren waarna ik/wij vervolgens een ontspanningsoefening doen en wat handvatten aanreiken, zodat je je beter kunt gaan voelen. Dus dit kan een leuke interactie worden in zo’n groepje mensen en kan je aan het denken zetten. We proberen op een begrijpelijke manier gezondheid, wetenschap en spiritualiteit bij elkaar te brengen.

  • Wat kunnen zoal de thema’s voor deze middagen zijn: Hoe denken we over gezondheid en ziekte ? Alleen zijn, samenzijn, er voor elkaar zijn? Invloeden van ons denken en daaruit gedachtepatronen, emoties wel/niet goed aanvoelen ? Invloeden van Social Media op ons leven ? Bewust zijn – bewust leven ?

  • Praktijk de Straal en de Adelaar Complementaire Geneeswijzen starten voor u op woensdag 25 september 2019 met een inloopmiddag, waarin u kennis kunt maken en u uitvoerig wordt verteld wat onze werkwijze is op het gebied van bewustwording en zelfheling. Deze middag wordt verzorgd door Deborah Kicken en Henk van den Bergh, beide geschoold en ervaren in het behandelen en op weg helpen van mensen door gesprekken en geven van behandelingen op gebied van complementaire geneeswijzen, daar waar noodzakelijk of gewenst wordt samengewerkt met de reguliere geneeskunde. Deze middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur en wordt gehouden in Kulturhus de Borg te Babberich. De toegang voor deze middag is gratis inclusief een kop koffie of thee.

  • Na deze inloop- kennismakingsmiddag, verzorgen wij maandelijks bijeenkomsten in Kulturhus de Borg en wel op 23 oktober, 20 november en 18 december 2019, altijd van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur, de kosten voor deze bijeenkomsten zijn € 7,- inclusief een kop koffie of thee. Mocht blijken dat u, na onze gesprekken en behandelingen, nog verdere professionele hulp nodig heeft dan kijken we samen hoe we u naar de juiste hulp-zorgverlener of instantie kunnen doorverwijzen.

  • Voor geïnteresseerden bieden wij u ook de mogelijkheid op deze middagen om een korte stoelmassage te ondergaan, dit wordt verzorgd door Henk van den Bergh.

  • Onze contactgegevens : Praktijk de Straal Babberich, Deborah Kicken, telefoon 0316-253656, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de Adelaar Complementaire Geneeswijzen, Henk van den Bergh, telefoon 0633-649189.

  • Wij heten u van harte welkom op de inloopmiddag op 25 september 2019 in Kulturhus de Borg.

 

 

 

Agenda

Vind ons op Facebook