Dorpsraad

Babberich

Wegwerkzaamheden centrum Babberich gestart

Afgelopen maandag, 16 september, zijn de wegenbouwers begonnen met de lang verwachte verkeersaanpassingen aan de Dorpstraat/Beekseweg en Babborgaplein.

Er wordt voortvarend en hard gewerkt, aan alles is gedacht: verkeersregelaars, stoplichten, informatie op vragen van onze inwoners, verkeersborden met rij richtingen.

Natuurlijk is er overlast van stof, geluid, langer stilstaand verkeer, wij zijn van te voren ingelicht en gaan er van uit dat wij begrip hebben, immers het eindresultaat op 28 oktober zal goed te noemen zijn.

Aansluitend aan dit grote werk wordt dan de ontsluiting Boogsehof/Janshof op de Dorpstraat gerealiseerd, kortom veel werk in ons dorp. Er worden bij evenementen zoals Herfstloop extra borden geplaatst hoe te rijden naar de parkeerplaatsen Kloosterweide en Zwanenwaaij, uiteraard zijn onze Verkeersregelaars dan ook present om alles in goede banen te leiden.

Mocht u toch nog een vraagje hebben, dan kunt u zich ook bij de Dorpsraad melden, wij staan iedere dag klaar voor u met raad en daad.

Willy van Dinther, voorzitter

Web centrum 3 CustomWeb centrum 2 Custom

 

 

 

 

 

Agenda

Vind ons op Facebook