Dorpsraad

Babberich

Nationale ouderendag 2019

Vrijdag 4 oktober is het Nationale Ouderendag, een gedenkwaardige dag om ieder jaar bij stil te staan uit respect voor onze ouderen in Babberich.

Wij zijn onze generatie ouderen heel veel dank verschuldigd, zij waren en zijn het die Nederland na de 2e wereldoorlog hebben opgebouwd, veel armoede in de jeugd hebben gekend maar met karakter keihard hebben gewerkt om na de verschrikkelijke jaren een normaal leven te krijgen, dat is hen gelukt in ons dorp.

Naast hard werken, de familie, vrienden en buren helpen hebben onze ouderen ook een geweldige bijdrage geleverd aan de leefbaarheid in ons dorp.

Ieder gezin was wel betrokken bij het verenigingsleven, zo zijn onze grote verenigingen nog steeds toonaangevend en dit heeft ons dicht bij elkaar gebracht.

Ik ben erg trots op onze ouderen en ze doen nog volop mee onder meer bij het KBO, het Koersbal, Carnaval, Schuttersfeest, Samen Eten, zij vormen nog steeds de hechte vertrouwde basis waarop wij kunnen en mogen verder gaan.

Bijna 75 jaar leven we al weer in vrede, onze ouderen hebben van alles meegemaakt in al die jaren en daarom een diepe buiging van waardering.

Jullie zijn en blijven het boegbeeld van hoe we met elkaar omgaan in ons dorp: wonen en leven met waarden en normen, respectvol, verbindend, voor elkaar én met elkaar.

Dank jullie wel namens ons allen,

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich.

Agenda

Vind ons op Facebook