Dorpsraad

Babberich

YogaMo

YogaMo en klankschaalmasseur Adriana Kooij organiseren op 25 oktober weer een yoga en klankschalenconcert. Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning en heling.

Het eerste uur doen we tijdens een yoga sessie meditatie en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kom je tot rust en kun je meer ontspannen genieten van het tweede deel van de avond. Liggend op een matje kun je je dan laten onderdompelen in een warm bad van klankschalen en andere (pure) instrumenten. Na afloop drinken we een kopje thee.

Het geluid van de klankschalen heeft een speciaal effect op je lichaam en je geest. Door het aanslaan van een klankschaal ontstaan trillingen die in je lichaam doordringen. De subtiele klanken van klankschalen zorgen voor ontspanning van je lichaam en brengen je geest tot rust. De klanken benadrukken ook de innerlijke stilte in jou.

Deelnemers ervaren dat de klanken van klankschalen weldadig en rustgevend zijn.  Ze voelen zich na afloop tevreden.

Een bijzondere avond dus, een ontspannen innerlijke reis".  Doe je (weer) mee? Je bent van harte welkom.

DATUM                            : vrijdag 25 oktober 

TIJD                                : 19.30 tot 21.30 uur

PLAATS                            : in het Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3, Babberich

KOSTEN                           : € 15,00 per persoon                                           

AANMELDEN                     : kan tot uiterlijk 23 oktober door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen via 06-30018595 Monique Martens.

mindfulness, yoga en meditatie (ook specifiek voor ouderen)lid VMBN categorie 1

www.yogamo.nl telefoon 06-30018595

Agenda

Vind ons op Facebook