Dorpsraad

Babberich

Sinterklaas feest in Babberich

20191117.Sinterklaas Babberich 11 Custom

20191117.Sinterklaas Babberich 16 Custom

Onder mooie weersomstandigheden en grote publieke belangstelling heeft Sinterklaas met zijn Pieten Babberich bezocht.

Om 14 uur vertrok de Sint op zijn paard “o zo snel “ met zeer veel zwarte Pieten én met muzikale begeleiding van onze Harmonie St.Franciscus en natuurlijk de altijd aanwezige Verkeersregelaars door ons dorp naar Kulturhus de Borg.

Buiten en binnen de Borg was het een drukte van jewelste van kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden. De Harmonie bracht nog een prachtige potpourri van Sinterklaas liedjes en de Sint ging buiten nog met veel kinderen, ouders, (bestuurs) leden van Jeugd- en Jongerenwerk, de Dorpsraad-Babberich op de foto. Daarna werd het gehele gezelschap in de bomvolle grote zaal van de Borg verwelkomd door Martijn Bouwman. Deze praatte het geheel op een mooie wijze aan elkaar en vooral de conversaties met de Sint waren vermakelijk dus een prachtige middag voor jong en oud met muzikale omlijsting van het jeugdorkest van Harmonie St.Franciscus en optredens van diverse jeugdgroepen met muzikale begeleiding.

Babberich is Stichting Jeugd- en Jongerenwerk dankbaar voor de perfecte organisatie en inzet van vele vrijwilligers. klik hier voor meer foto's

Agenda

Vind ons op Facebook