Dorpsraad

Babberich

Koersbal KB17 verrast

Donderdagmiddag 21 november werden het bestuur en de spelers van Koersbal KB17 verrast met een bezoek van de heer Willie van den Berg, eigenaar van de COOP BABBERICH.

De inwoners van Babberich kunnen iedere donderdagmiddag in het Kulturhus de Borg vanaf 13.30 uur heel ontspannend koersballen. Het gedreven bestuur, Jan Elfrink en Fred Burgers , doet er alles aan om de vele deelnemers een aangename en sportieve middag te bezorgen. Koersbal KB17 heeft een vaste plaats verworven in het rijke Babberichse verenigingsleven.

Willie van den Berg van de zeer druk bezochte COOP is ook verenigingsman in hart en nieren en doet veel voor het verenigingsleven in ons dorp. Zoals iedere kwartaal een statiegeld actie voor een vereniging of stichting, waarbij de winkelende bezoekers hun statiegeld kunnen doneren aan de aangegeven vereniging en het bedrag wordt verdubbeld door de COOP.

Zo overhandigde Willie van den Berg gisterenmiddag aan Jan Elfrink een cheque ter waarde van € 154,90. Koersbal KB 17 en het gehele verenigingsleven waarderen dit ten zeerste en het geld komt goed van pas, dank aan de COOP BABBERICH.

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich.

COOP Koersbal 2 CustomCOOP Koersbal 1 Custom

Agenda

Vind ons op Facebook