Dorpsraad

Babberich

De dorpen Spijk en Babberich presenteren zich…

ElstElst 1Op persoonlijke uitnodiging van de Provincie Gelderland, mochten Spijk en Babberich donderdag 23 januari in de Droom de Landerije in Elst , zich vanwege hun inspanningen, initiatieven en resultaten inzake duurzaamheid, leefbaarheid en voorzieningen-behoud zich presenteren en uitleg geven.

Spijk was vertegenwoordigd door Guido Ariessen en Jos Stuyt en Babberich door Henk Dukkerhof en Willy van Dinther.

Deze bijeenkomst werd gehouden op initiatief van de Provincie Gelderland, de Leefbaarheidsalliantie Gelderland en adviesbureau Ruimtevolk.

Gedeputeerde van de Provincie Gelderland Peter van ’t Hoog en medewerkers van zowel de Provincie, de Leefbaarheidsalliantie en Ruimtevolk als de genodigden kregen veel informatie wat er allemaal gedaan wordt o.m. in dorpen als Spijk en Babberich en kregen dat ragfijn onderbouwd en stimulerend uitgelegd door de vier genoemde vertegenwoordigers.

Een bijzondere eer voor de dorpen Spijk en Babberich waar aan het doel “wonen én leven in ons dorp” iedere dag samen met inwoners wordt gewerkt.

Op de foto van links naar rechts: Guido Ariessen en Jos Stuyt Spijk, gedeputeerde Peter van ’t Hoog Provincie Gelderland, Willy van Dinther en Henk Dukkerhof Babberich.

 

Agenda

Vind ons op Facebook