Dorpsraad

Babberich

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING voor HENK DUKKERHOF

Henk Dukkerhof2 Custom Custom 2Henk, vrijwilliger én bestuurder, vanaf 1967 tot en met heden actief in onze gemeenschap zoals binnen de Harmonie Sint-Franciscus, SV Babberich, Polmanfonds, Dorpsraad-Babberich, verder bestuurder geweest van de SVZ Zevenaar, SWOZ/Subenhara en ook vanaf 1967 tot 2012 bij één bedrijf in de transportsector gewerkt.

Hieruit blijkt dat Henk, honkvast en trouw is, zich veelzijdig inzet in welke functie dan ook, altijd beschikbaar, een rustgevend , bescheiden én een buitengewoon aardig mens waarop je altijd kon en kunt rekenen, een imposante en buitengewoon langdurige loopbaan in het vrijwilligerswerk, ongekend eigenlijk.

Het vandaag aangekondigde besluit dat het Zijne Majesteit de Koning, Willem-Alexander, heeft behaagd om hem voor al zijn verdiensten te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau, is een bijzondere blijk van waardering voor een bijzonder mens.

De Harmonie Sint-Franciscus, de SV Babberich, het Polmanfonds en de Dorpsraad-Babberich feliciteren Henk van harte en zijn trots om zo’n kaliber vrijwilliger én bestuurder in ons midden te hebben.

 

Agenda

Vind ons op Facebook