Coronavirus - Maatregelen

corona 19mei

Het bestuur SUB van het Kulturhus de Borg is samen met de locatiemanager, de beheerder en de vrijwilligers volop aan het werk om op zeer korte termijn te kunnen voldoen aan alle voorwaarden om daarna bepaalde activiteiten, geheel volgens de regels, verantwoord toe te laten in de Borg

Ik weet dat we het al allemaal lang genoeg vinden en aan de slag willen, maar we moeten ons (terecht) houden aan de voorschriften, alle huurders welke normaliter, in welke vorm dan ook, activiteiten houden in de Borg zullen rechtstreeks door het bestuur SUB worden benaderd voor overleg, wat kan, wanneer en op welke manier, belangrijk omdat iedere vereniging verschillende activiteiten heeft en hiervoor andere wellicht andere regels kunnen gelden. Nog even geduld a.u.b.