Dorpsraad

Babberich

Schuttersfeest 2020

Schuttersvereniging St.JanBeste Schuttersvrienden en Schuttersvriendinnen,

Het corona-virus houdt de wereld in zijn greep. Het kabinet en het RIVM doen er alles aan om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. We moeten dan ook helaas mededelen dat Schuttersfeest 2020 op 6, 7 en 8 september a.s. geen doorgang zal hebben.

Gezien de vele en lange voorbereiding die Schuttersfeest nu eenmaal meebrengt en de onzekerheid of de nu afgekondigde maatregelen na 1 september volledig zijn opgeheven brengt ons tot dit besluit. Het jaarlijkse feest waar we elk jaar van zondag tot en met dinsdag vol gas gaan en waar de gemeenschap elk jaar zo naar uitkijkt. Met name de 1.5 meter economie waar we mee te maken hebben en krijgen kost vele hoofdbrekens. Aantal leden aan tafel?, aan de bar?, in de Foyer?, een polonaise? of gewoon gezellig een dansje?, en hossen? ……..We kunnen niet instaan voor de gezondheid van alle leden, toeschouwers en vrijwilligers. En dat staat ten allen tijde voorop. Waar we het liefst weer met elkaar hadden geproost op een gezond leven, zullen we met z’n allen een pas op de plaats moeten maken om gehoor te geven aan de maatregelen die nodig zijn om ons allemaal gezond te houden.

Het bestuur is op dit moment bezig om alle mensen, die betrokken zijn bij Schuttersfeest 2020 vanuit Gilde St. Jan Babberich, te informeren. Wellicht kunnen we op zondag 6 september in overleg, op welke manier ook, nog een passende invulling geven, in deze voor ons allen bizarre tijd.

Vanuit het bestuur Gilde St Jan Babberich wensen we u allen veel gezondheid toe, fijne vakantie en blijf vooral goed voor elkaar zorgen.

Hou onze website www.gildestjan.nl in de gaten. We zullen hier af en toe updates plaatsen.

We hopen iedereen in goede gezondheid op Schuttersfeest 2021 te zien.

En wel op 5,6 en 7 september 2021!

Bestuur Gilde St Jan Babberich  

Agenda

Vind ons op Facebook