Jaarlijkse bijdrage aan de Dorpsraad-Babberich

Wij zijn zeer aangenaam verrast geworden en worden nog steeds verrast door uw vrijwillige, zeer gewaardeerde financiële bijdrage aan de Dorpsraad-Babberich, heel veel dorpsgenoten hebben een financiële bijdrage overgemaakt waarvoor onze oprechte, hartelijke dank. Een aantal dorpsgenoten hebben ons verzocht nogmaals het banknummer bekend maken omdat ze het nummer of de nieuwsbrief kwijt waren, hiermede laten we het nogmaals volgen : NL13 RABO 0304 8547 19 t.n.v. Dorpsraad-Babberich o.v.v. vrijwillige bijdrage 2020. Het stimuleert ons dat u ons zo geweldig steunt wij zien het als een grote waardering voor ons vrijwilligerswerk voor de leefbaarheid in ons dorp. In verband met de vakantie volgende nieuwsbrief zal rond 19 augustus zijn.

Ik wens u namens de gehele Dorpsraad-Babberich en al haar vrijwilligers een fijne (andere) doch zonnige vakantie, blijf gezond. Hartelijke groet Willy van Dinther, voorzitter