Dorpsraad

Babberich

HARINGHAPPEN ZONDAG 5 JULI 2020

 Logo de BorgDorpsraad Babberich

 

 

 

VANAF 11 UUR TOT 13 UUR KULTURHUS DE BORG.

Eindelijk kunnen we weer starten met onze activiteiten, we willen beginnen met het traditionele haringhappen, in vorige jaren gehouden in de avonduren, maar nu op zondag 5 juli van 11-13 uur.

KULTURHUS DE BORG en DORPSRAAD-BABBERICH, heten u van harte welkom, immers wij willen de “huiskamer” van Babberich zijn waarin iedereen zich thuis voelt én waar u met open armen wordt ontvangen.

Wij willen nieuw elan zoals gastvrijheid, uitstraling, vriendelijkheid, gezelligheid , uitnodigend, verbindend, mooier dan met het Haringhappen kunnen we niet beginnen , gelijk een uitdaging om dan ons ideaal om te zetten in daadkracht, daarin speelt u een belangrijke rol.

Het verenigingsleven én de leefbaarheid zijn kenmerkend in ons prachtige dorp, waaraan iedereen een steentje kan bijdragen in welke vorm dan ook, in dit geheel spelen Dorpsraad-Babberich én Kulturhus de Borg een centrale, verbindende rol.

De besturen van de Dorpsraad-Babberich én het Kulturhus de Borg hopen u zondag 5 juli 2020 te mogen begroeten om samen een paar mooie uurtjes met elkaar door te brengen.

 

Agenda

Vind ons op Facebook