Dorpsraad

Babberich

De Borg - Onze huiskamer

Logo de Borg

Om van onze “Huiskamer van Babberich “ een echt gezellig, vriendelijk, warm verblijf te maken voor iedereen uit ons dorp, hebben wij vrijwilligers nodig, die ons meehelpen bij allerlei activiteiten, bijeenkomsten maar ook in het dagelijkse gebeuren.

Wij hebben een diversiteit aan mogelijkheden voor u als vrijwilliger, wat u maar wilt of kunt, wij zoeken in dagdelen van bijvoorbeeld 9-12.30, 13-16.30 en 17-20.30 permanente bezetting :

  • Wilt u gastvrouw/gastheer zijn, mag met 2 personen in hetzelfde dagdeel
  • Wilt u helpen bij allerlei onderhoudswerkzaamheden zoals kleine reparaties
  • Wilt u ons ad hoc helpen bij evenementen met de zalen inrichten, uitruimen, het geheel gebruiksklaar maken zodat onze bezoekers zich thuis voelen
  • Wilt u ons helpen bij bar- en serveerdiensten bij kleine en grote groepen
  • Wilt u ons helpen met vrijwilligerswerk waaraan wij niet gedacht hebben
  • Wilt u ons helpen bij het opstarten van nieuwe activiteiten en heeft u ideeën

Per 1 september 2020 willen wij onze interne organisatie rond hebben met veel vrijwilligers, onze commissie Personeel en Organisatie wil graag met u een informatief gesprek, wat wilt u en wat kunnen wij bieden om samen in goede harmonie er iets moois van te maken.

Wij hopen dat u gaat denken: daar wil ik wel aan gaan meedoen als vrijwilliger, meld u zich dan aan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., naast Willy bestaat deze commissie uit Nora Hofma en Niko Wiendels, zij maken graag een afspraak met u.

 

DE BORG – ONZE HUISKAMER

 

Agenda

Vind ons op Facebook