Dorpsraad

Babberich

Uitvoering "Passie 2020" wordt voor dit jaar definitief afgelast!

De regels, opgelegd door de uitbraak van het corona-virus, laten geen ruimte, ook wij ontkomen er niet aan, en daardoor gaat de geplande uitvoering op 16 en 17 oktober a.s. niet door.

We blijven positief en hopen in het voorjaar van 2021 alsnog de Passie te mogen opvoeren.

Wij vertrouwen erop dat de situatie zich dan beduidend verbeterd heeft en er geen bezwaren meer zijn tegen een uitvoering voor een volle kerk/zaal.

Welke zaal/ kerk dat zal zijn, weten we nu nog niet, maar er wordt hard aan gewerkt.

Houd onze Facebookpagina en de media in de gaten voor verder nieuws van het koor en onze "Passie"!

Retourneren van gekochte kaartjes

Er zijn een aantal mogelijkheden om uw kaartje(s) te retourneren:

*De gekochte kaarten kunnen retour gegeven worden op donderdag 24 september 2020 en/of donderdag 1 oktober 2020 tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij het Parochiesecretariaat, Babborgaplein in Babberich (aanbellen bij witte zijdeur van de kerk), waarna het geld terug gegeven/-gestort wordt.

*Daarnaast kunnen de kaarten voorzien van naam en bankrekeningnummer retour gezonden worden naar Rian Jacobs, Heuvelakkersestraat 18, 6913 AB Aerdt of naar Ine Stam, Loostraat 8, 6913 AG Aerdt, waarna het geld op uw rekening wordt overgemaakt.

*De koorleden informeren zelf de mensen aan wie ze kaarten verkocht hebben en zorgen ervoor dat zij ook het geld terugkrijgen.

Zoals gezegd, het Ritmisch Koor Babberich is bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe Passie-uitvoering en hoopt iedereen bij een volgende editie te zien. Graag tot dan!

 

Agenda

Vind ons op Facebook