Dorpsraad

Babberich

In Memoriam WIM MESSING.

wim messingOns bereikte het droevige bericht van het overlijden van onze (oud)plaatsgenoot WIM MESSING op de gezegende leeftijd van 102 jaar

Iedereen in ons dorp en omgeving kent Wim, een markante, gerespecteerde en geliefde man met zijn levenswerk de Kapperszaak en het Café annex Zaal Kloosterzicht, zijn levenshobby’s de SV Babberich en zijn Camper.

De eeuwige vrijgezel genoot van het werk in zijn kapperszaak en café, de sociale contacten waren voor hem de vitaminen, in beide zaken was het altijd druk en hij leidde de beide zaken tegelijk én op zijn eigen bekende manier, vertrouwend maar wel oplettend, zijn café was jarenlang het Clubhuis van zijn SV.

De SV Babberich was alles voor hem, hij was secretaris/bestuurder van 1963 tot 1984, gezichtsbepalend doch bescheiden en liever op achtergrond voor de SV en zag zijn club naar grote hoogte groeien.

 

Vanaf zijn 70ste levensjaar ging Wim genieten met zijn Camper van vaak verre tochten naar prachtige plaatsen en streken, dit heeft hij tot in zijn 90ste levensjaren volgehouden.

Wim, een bedachtzame, joviale man die heeft genoten van het leven, het laatste jaar ging het moeilijker maar hij bleef uitkijken naar zijn familie en vrienden die hem trouw bezochten . Dat deed hem erg goed en zo kon hij ook al het nieuws over zijn zo geliefde Babberich vernemen.

De herinnering aan Wim en aan zijn werk en hobby’s zijn voor ons blijvend.

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad-Babberich.

 

Agenda

Vind ons op Facebook