Dorpsraad

Babberich

KLOOSTERPAD geschoond en veiliger….

Dinsdag 23 maart , de gemeente Zevenaar is begonnen met een grote opschoonbeurt van de bossage langs het Kloosterpad, een lang gekoesterde wens van zowel de Dorpsraad als de Basisschool St.Francisscus.

Boomsnoeien 1 CustomBoomsnoeien 2 Custom

Gevaarlijke takken, zieke bomen, lage wildgroei en hangende takken over het Kloosterpad worden gesnoeid of geheel verwijderd, daardoor wordt er lucht gecreëerd én staat de straatverlichting nu geheel vrij.

De bossage wordt dusdanig aangepast dat het doorzichtig gaat worden en dus veiliger voor zowel onze schoolgaande kinderen als onze aanwonenden.

Het aangezicht van dit gedeelte van het Kloosterpad was al jaren een doorn in het oog, een omgeving van onveiligheid en waarin door die omstandigheden ook veel rommel werd weggegooid, onze vrijwilligers van de zwerfafval brigade kunnen dit gedeelte van het Kloosterpad ná het opschonen een stuk beter bijhouden.

Nu de aansluiting van de Kloosterweide op de Dorpstraat nog op korte termijn regelen en dan hebben we veilige in- en uitgangen aan beide zijden van onze nieuwe woonwijk.

Willy van Dinther, voorzitter

Agenda

Vind ons op Facebook