Dorpsraad

Babberich

VLAG IN TOP WONINGBOUW KLOOSTERWEIDE

Vrijdag 24 april was het dan zover, de bouw van de woningen 2e fase in de Kloosterweide heeft het hoogste punt bereikt, een traditie voor de bouwvakkers om daar bij stil te staan. Toen er geen corona beperkingen waren geschiedde dit altijd met een hapje en een drankje. Maar nu in een kleine kring samen met bouwvakkers en leiding van Zegers Bouw.

De Dorpsraad mocht daar in een klein verband bij aanwezig zijn, we werden verwelkomd om 12.15 uur door de heren Frans van der Velden, Johan Staring Staring, Kevin Bijsterbosch en Norbert van Rosendaal de directie van Zegers Bouw en leidinggevenden van dit prachtige project.

Het weer was ons gunstig gezind dus we konden een beker koffie in een stralende zon nuttigen, vervolgens kregen we een rondleiding langs en in de woningen, een diversiteit en aangepast aan de wensen van de kopers. Het is inderdaad weer een prachtig geheel, we kunnen nu ook begrijpen dat er nu al meer dan tientallen aankomende kopers zich hebben gemeld om in de volgende fase 3 te willen wonen.

De bouw van fase 2 is voortvarend gegaan, Zegers Bouw ligt op koers om het begin oktober op te leveren, waarna naar we hopen en verwachten fase 3 zal volgen. De Kloosterweide wordt een prachtige wijk de komende 2 jaren in ons centrum met een speelveld sporten en bewegen, een pluktuin, een hondenuitlaatplaats, een natuurlijke speelplaats voor kinderen, goede infrastructuur met verlichting en met veel groen.

Woningbouw vlag in top 2Woningbouw Vlag in top 1

Agenda

Vind ons op Facebook