Dorpsraad

Babberich

RATTENBESTRIJDING IN BABBERICH

In de laatste 2 edities van onze maandelijkse nieuwsbrief hebben we uitvoerig aandacht besteed aan de verzoeken van onze dorpsgenoten om hulp te bieden bij het bestrijden van de ratten overlast in de wijken.

Onze nieuwsbrieven worden door onze dorpsgenoten goed gelezen en als we om de helpende hand vragen dan komen er altijd positieve reacties.

Ik werd gebeld door onze dorpsgenoot Jeroen Nijland van KRISTAL Schoonmaak- en Ongediertebestrijding die aanbood om ons als sponsor in de benodigde bestrijdingsmaterialen te willen helpen.

Met trots en heel veel dank aan Jeroen Nijland kan ik u vertellen dat wij een groot aantal ratten vangers hebben gekregen die onze dorpsgenoten, indien nodig, kunnen gaan gebruiken om de overlast te verminderen.

Geert Gieling, jarenlange bestuurder en vrijwilliger van onze Dorpsraad-Babberich, gaat de uitgifte coördineren, u kunt Geert bellen op nummer 0647 372431 en een afspraak maken om de ratten vanger op te halen aan de Landkamp 27, Geert zal u ook deskundig uitleg geven hoe dit apparaat effectief en veilig werkt.

Let op : u krijgt dit apparaat van de Dorpsraad in bruikleen en u dient het apparaat na afdoende gebruik weer bij Geert terug te bezorgen.

Zo ziet u beste mensen wij lossen alle problemen voor en met elkaar op, wonen, leven en elkaar helpen dat is Babberich op zijn best.

Agenda

Vind ons op Facebook