Dorpsraad

Babberich

Klachten over mobiel telefoonverkeer

AANHOUDENDE KLACHTEN zijn er van onze dorpsgenoten over het slechte bereik van het mobiele telefoonverkeer in delen van Babberich.

Onze bestuurder Pierre Jans is met dit grote probleem al maanden bezig, Omroep Gelderland heeft middels een reportage hieraan ook al aandacht besteed.

Blijkbaar hebben de mobiele providers geen goede oplossing voor het feit dat wij in deze zogeheten zwarte gebieden van Babberich niet normaal kunnen bellen of gebeld kunnen worden.

Om kracht bij te zetten dat er een oplossing komt voor dit grote probleem gaat Pierre voor die dorpsgenoten die ook genoemde klachten hebben een klachtenbrief opstellen welke op onze website www.dorpsraad-babberich.nl zal worden geplaatst.

Hoe meer mensen zich melden met genoemde klachten, des te groter is de kans dat er eindelijk iets mee gedaan wordt. We kunnen ook een bedrag van de providers gaan terug eisen totdat ze met een goede oplossing voor dit probleem komen.

U kunt ons met uw klachten in deze mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dank voor uw medewerking.

Agenda

Vind ons op Facebook