PINKSTEREN VERRASSINGS-ACTIE DORPSRAAD !!

Pinksterenactie 20212305843009269935818Babberich diep onder de indruk van PINKSTEREN VERRASSINGS-ACTIE DORPSRAAD !!

Pinksteren is normaliter een feest van er op uit gaan, familiebezoeken, een korte vakantie of vieringen in de Kerk, maar ook dit jaar gaat het weer heel anders, de uitputtende pandemie corona duurt nog voort al komen er betere vooruitzichten.

Echter in deze moeilijke tijd voor ons allen, oud en jong , zijn we sterker naar elkaar toegegroeid, nauwer met het lot van onze dorpsgenoten betrokken, de strenge belemmeringen waren én zijn voelbaar, zoals het opgesloten gevoel, de deuren zijn dicht, het verdriet, het ongeloof over de corona, het gemis om elkaar te ontmoeten, het leven toch door te laten gaan, het niet laten opslokken door eenzaamheid, de onzekerheid over de toekomst, het missen van de sociale contacten en ons verenigingsleven.

Kortom we missen elkaar en kijken reikhalzend uit naar de ruime versoepelingen van de regels en naar een leven welke tot voor kort nog zo normaal was, inmiddels is bevestigd dat de ruime versoepelingen kunnen plaatsvinden, dan maakt ons allemaal blij.

Pinksteren én de bevestigde goede vooruitzichten op het naderende einde van de pandemie, zijn voor de Dorpsraad-Babberich bij uitstek hét moment om ons hart te openen voor onze kwetsbare dorpsgenoten, om deze dorpsgenoten een hart onder de riem te steken in woord en gebaar, om te laten zien dat niemand in ons dorp alleen hoeft te zijn, wij zijn er vóór en met elkaar.

Dit doen we door u met een glimlach een mooie “uit ons hart” verrassing aan te bieden, dit keer een tas met tekst erop waarvoor wij staan in Babberich, onze vrijwilligers van de werkgroep bijzondere diensten hebben de tas gevuld met diverse welgemeende attenties.

Mijn dank gaat uit naar diegenen die deze actie georganiseerd en mede mogelijk gemaakt hebben:

• Vrijwilligers werkgroep bijzondere diensten Dorpsraad

• Bloemenhandel Wilri

• Made by Q

• Piet Albers Frambozen

• Kinderen basisschool Sint-Franciscus

• COOP Babberich Willie van den Berg

• Lex Hendriks Groente en Fruit

• Oranjefonds

• Paar anonieme trouwe sponsors

Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren, de Dorpsraad-Babberich wenst u allen fijne Pinksterendagen, wij wensen u allen goede gezondheid en hopen met deze “uit ons hart” verrassing een bijdrage daaraan te hebben mogen leveren.

Niemand hoeft in Babberich alleen te zijn, vóór en met elkaar”

Willy van Dinther, voorzitter