Dorpsraad

Babberich

VRIJWILLIGERS AAN HET WERK….

Aan de langdurige periode van beperkingen is een einde gekomen en lijkt letterlijk en figuurlijk de zon weer te gaan schijnen en dan komen onze trouwe vrijwilligers direct in actie.

Voor de Dorpsraad-Babberich zijn Geert Gademan en Geert Gieling aan het werk geweest om het Klompenpad Babberich/Elten “Babborgapad” te schonen en daardoor het voor de vele wandelaars aantrekkelijker te maken door onkruid te maaien en de paden daar waar nodig te effenen, hoffotograaf Wil Kuijpers zag de beide heren dinsdag 15 juni terugkomen van dit karwei bij Kulturhus de Borg.

Voor het SUB Kulturhus de Borg zijn de vrijwilligers voor de Huiskamer van Babberich maandag 14 juni weer begonnen, de eerste weken maandag tot en met vrijdag van 9-12.30 uur, de deuren zijn letterlijk en figuurlijk geopend en de bezoekers worden met een glimlach van harte welkom geheten, hoffotograaf Wil Kuijpers maakte dinsdag 15 juni een foto voor de openstaande deuren van de Huiskamer van Adriana Kooy, zij maakt deel uit van de grote groep vrijwilligers welke deze taak met enthousiasme op zich hebben genomen.

Babberich kan trots zijn op onze vrijwilligers die zich voor de leefbaarheid en welzijn van ons allen inzetten, chapeau !! Willy van Dinther.

vrijwilligers dorp 1 Customvrijwilligers borg 2 Custom

Agenda

Vind ons op Facebook