Dorpsraad

Babberich

Kledinginzamelingsactie Ouderraad Sint Franciscusschool – 5 november 2021

Kledinginzamelingsactie

Babborgaplein 3b

6909 DW Babberich

0316 – 247226

 

Het is weer zover! Voor de kinderen van de Sint Franciscusschool houden wij een inzamelingsactie in samenwerking met Bag2school. Als ouderraad zijn wij namelijk heel blij met de extra inkomsten die wij hieruit mogen ontvangen. Deze gebruiken we voor allerlei extra’s voor de kinderen bij activiteiten op school. Ook vinden we het als ouderraad belangrijk dat wij ons steentje kunnen bijdragen om onze kinderen bewust te maken dat niet meer gebruikte kleding toch een tweede leven kan krijgen. Dat is goed voor het milieu en daarmee voor onze planeet! Bag2School biedt voor ons hierin de ideale oplossing en verzamelt nog bruikbare kleding van scholen en daarvoor keert zij € 0.30 per kilo uit.

Kom u ons helpen?

Wij zouden het geweldig vinden als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door de aankomende weken oude nog bruikbare kleding/textiel van u en uw kinderen in een zak te doen. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens en dekens.

Bag2School zal de kleding bij ons komen ophalen op 5 november 2021. Breng uw zakken alstublieft op 5 november tussen 8.00 – 9.00 uur naar school (naast ingang Kulturhus) en help ons om samen een fantastische inzameling neer te zetten!

 

A lvast enorm bedankt!

Namens de ouderraad,

Basisschool Sint Franciscusschool

iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda

Vind ons op Facebook