Dorpsraad

Babberich

Het Centrum van Babberich is gelukkig weer perfect bereikbaar via KPN, met tips

Wij zijn weer blij in Babberich. Na veel overleg met verschillende partijen(Omroep GelderlandACM, gemeente Zevenaar en De Gelderlander) en providers is er eindelijk verbetering gekomen in de mobiele bereikbaarheid in het centrum van Babberich. Bedankt voor de vele meldingen die we hebben mogen ontvangen om steun te krijgen voor verbeteringen. KPN Mobiel heeft deze maand een zendmast in het centrum van Babberich geupgrade zodat men weer goed bereikbaar is. Hopelijk is het ook beter met 112 meldingen bij andere providers en wordt daar wel over getwijfeld omdat het signaal via andere providers net op de grens zit zodat het niet overschakelt naar het KPN Netwerk waardoor het gesprek nog moeizaam gaat. Maar het is gelukkig een verbetering en we hebben gelukkig minimaal 1 mobiele netwerk keus die perfect is. Indien je toch problemen ervaart met 112 te bereiken meldt het bij je provider. Als dat niets oplost in Babberich horen we het graag(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor diegene die een ander mobiel abonnement gebruiken en een slechte verbinding ervaren hierbij het volgende advies:

  1. Bij noodsituaties vast bellen indien mogelijk
  2. Indien mogelijk gebruik WIFI bellen voor thuis indien het ondersteund wordt door je telefoon en provider. Dit zal natuurlijk niet werken als je geen WIFI verbinding hebt.

De providers zijn moeilijk te bewegen om hun netwerk te verbeteren. Blijkbaar is de enige manier dat men hopelijk in actie komt als ze financiële prikkels voelen. Hierbij het advies volg de procedure indien het bij je huidige provider niet lukt: https://www.consuwijzer.nl/telefoon-internet-en-televisie/klacht-over-telecomaanbieder/geen-of-slecht-bereik meestal kun je dan kosteloos overstappen na een goed werkende provider als ze geen oplossing kunnen bieden.

Let op ga niet het dubbele betalen zoals van Simpel naar KPN. Kijk op bijvoorbeeld bellen.com voor de goedkoopste en beste provider voor jouw. Ook KPN heeft andere merken die mobiel bellen goedkopen aanbieden en nu ook heel perfect werken.

Van: Pierre Jans

Agenda

Vind ons op Facebook