Dorpsraad

Babberich

EINDEJAARSVERRASSING ACTIE BABBERICH 2021.

Inpakken giften Kulturhuus Babberich 1 Custom

 

Het jaar 2021 zit er bijna op, wie had gedacht dat we nog volop in de COVID-19 pandemie zouden zitten, die ons leven al twee jaar lang in de greep houdt en waar we maar niet uit lijken te komen.

We worden in de media overspoeld met allerlei meningen, voor en tegen, maar de werkelijkheid is dat we met woorden het niet kunnen oplossen, daadkrachtige en vooral duidelijke maatregelen helpen, mits we ons er allemaal aan houden.

Bij onze kwetsbare dorpsgenoten is er door deze pandemie nog extra verborgen verdriet en leed bijgekomen: de onzichtbare eenzaamheid, iets waaraan we in ons dorp met zijn allen iets aan kunnen en willen doen, dat kan door er voor deze grote groep te zijn, waar mogelijk en noodzakelijk de helpende hand te bieden. In Babberich behoeft en behoort zich eigenlijk niemand eenzaam te voelen.

 

 

Met Pinksteren dit jaar hebben we, Dorpsraad-Babberich met de werkgroep bijzondere diensten, voor deze doelgroep dorpsgenoten een verrassing bezorgd, ook al omdat we toen dachten, de pandemie loopt op zijn eind, helaas een misvatting geweest.

 

Om de pijn, het verdriet en de eenzaamheid tijdens deze langdurende pandemie te verzachten, willen wij u óók aan het eind van dit jaar nog een extraatje bezorgen om te vertellen dat wij er in Babberich voor iedereen zijn, voor en met elkaar in goede en slechte tijden. We willen u duidelijk het gevoel geven dat u niet alleen bent en dat wij er voor u zijn.

Natuurlijk hebben we wederom een aantal trouwe gulle sponsors weten te vinden, zoals NH Hotels, COOP Babberich, M4Flowers Doetinchem, Social Foods en een paar anonieme gevers, welke deze verassingsactie samen met ons mede hebben mogelijk gemaakt en welke we hiervoor bijzonder bedanken

Vrijwilligers van de groep bijzondere diensten hebben in Kulturhus de Borg voor iedere betrokkene alles netjes in een draagtas gepakt.

Deze opsteker is , zoals u gewend bent van ons, “uit ons hart en met een glimlach” op Oudejaarsdag aangeboden en op 170 adressen bezorgd door onze vrijwilligers. Ook de Voedselbank is met deze verrassingsactie niet vergeten.

Voorzitter Willy van Dinther is trots op de Dorpsraad-Babberich én op de ruim 50 vrijwilligers die het hele jaar door in diverse werkgroepen zich met plezier inzetten voor de leefbaarheid in het dorp en het welzijn van de dorpsgenoten. Het motto voor en met elkaar wordt meer dan waargemaakt.

 

 

Agenda

Vind ons op Facebook