Dorpsraad

Babberich

JAARLIJKSE BIJDRAGE AAN DE DORPSRAAD BABBERICH 2022.

Zoals u weet en ervaar zet de Dorpsraad-Babberich zich met haar 11 bestuursleden en inmiddels maar liefst 50 vrijwilligers in allerlei werkgroepen al 28 jaar in voor de leefbaarheid in ons dorp, ons motto “wonen én leven, met én voor elkaar” is daarbij leidend.Wij doen ons uiterste best om bij allerlei zaken zoals welzijn, woningbouw, infrastructuur, veiligheid, verenigingen voor u van dienst te zijn en de helpende hand te bieden. De Dorpsraad-Babberich is een verbindende factor geworden en een meer dan volwaardig gerespecteerde gesprekspartner voor u met o.m. Politie, Gemeente, Provincie, Baston Wonen.

Bijzonder trots zijn we op de maandelijkse uitgave van onze maandelijkse nieuwsbrief, uniek voor een dorp, in een prachtig format gegoten met altijd veel nieuws over allerlei zaken en gebeurtenissen. Ook blij met onze eigenlijk jaarlijkse “verrassing” actie voor onze zieke, eenzame en verdrietige dorpsgenoten. Zowel de nieuwsbrief, de verrassing actie en al hetgeen wij voor u als vrijwilliger doen, wordt door u bijzonder gewaardeerd, u weet dat u op ons kunt rekenen én wij op u.

We willen een diepe buiging maken voor onze 50 vrijwilligers en sowieso alle vrijwilligers in ons dorp, zij en wij samen met u kunnen alles aan maar er moet veel voor gedaan worden om veel projecten te realiseren.

Daarom wenden wij ons éénmaal per jaar tot u : help ons om de leefbaarheid in ons dorp minimaal op peil te houden en projecten te realiseren, daarom vragen wij of u aan ons een éénmalige jaarlijkse vrijwillige geldelijke bijdrage wilt overmaken. Wij zijn heel blij dat u ieder jaar ons massaal met een gulle bijdrage steunt en hopen dat u ook dit jaar 2022 dat weer zult gaan doen.

Steun ons alstublieft ook dit jaar weer en maak uw vrijwillige bijdrage over naar:

NL13 RABO 0304 8547 19 t.n.v. Dorpsraad-Babberich o.v.v. bijdrage 2022

Namens de gehele Dorpsraad-Babberich, hartelijk dank, het dagelijks bestuur:

Willy van Dinther, Ton van Dinther, Henk Dukkerhof

Agenda

Vind ons op Facebook