Dorpsraad

Babberich

Drumfanfare “St. Jan” zoekt versterking

drumband Sint Jan CustomNa twee lange coronajaren kon voor de leden van drumfanfare “St. Jan” begin april eindelijk het uniform weer uit de kast gehaald worden voor het eerste openbare optreden sinds eind 2019. Met veel enthousiasme en een vernieuwd marsprogramma heeft het orkest zijn muzikale klanken weer laten horen in de gemeente Zevenaar en werd duidelijk dat het musiceren nog niet verleerd is.

Het orkest zoekt momenteel versterking om de bezetting op peil te houden. Met name bassisten, koperblazers en slagwerkers zijn zeer welkom, maar ook voor andere instrumenten is er plaats. Hierbij doen we dan ook een oproep aan jeugd, oud-leden en aan iedereen die een avond in de week ontspannen muziek wil maken en gezelligheid zoekt, kom vrijblijvend eens kijken op een repetitieavond (maandagavond) en meld je aan. Als je enige muzikale ervaring hebt is dat meegenomen, maar de vereniging heeft een goede interne opleiding waar momenteel nog ruimte is voor muzikanten in opleiding (zowel voor jeugdleden als volwassenen) en er is voor elk niveau plaats. Instrumenten geeft de vereniging in bruikleen.

Op maandagavond 30 mei a.s. maakt de drumfanfare een muzikale rondgang door de kern Babberich, waarbij een collecte wordt gehouden ten behoeve van de verenigingskas. Met uw steun houden wij onze instrumenten en uniformen in goede staat.

Voor meer informatie zie www.drumfanfare-sintjan.nl of neem contact op via 06 20002019.

 

Agenda

Vind ons op Facebook