Dorpsraad

Babberich

BIERPROEVERIJ BABBERICH , DRUK BEZOCHT EN GEZELLIG….

Waar de werkgroep Bierproeverij de Borg op gehoopt had, kwam geheel uit, Babberich gelooft weer in leuke en gezellige evenementen en de dorpsgenoten komen weer in grote getalen.

Vrijdag 24 juni vanaf 19.30 uur liep de Borg vol, het SUB had gezorgd voor een “ op maat ingerichte entourage”, waarin Peter Hendriks voor het juiste geluid, beelden en vooral de bijpassende muziek zorgde.

Deze avond werd georganiseerd door de werkgroep Bierproeverij de Borg bestaande uit Willie van den Berg ( COOP) , Bert Snippe, Harry Soeter, Johan Schlief, Ben van Bindsbergen, Henk Dukkerhof, Willy van Dinther , zij zorgden samen met Adrie Molenaar (beheerder) voor de facilitaire uitvoering.

Willie van den Berg opende de avond en was zichtbaar trots op de grote opkomst en hoopte op een gezellige avond én dat werd het.

Maar liefst 3 brouwerijen, WENTERSCH, HOOTCH , BROUWERSNOS , presenteerden ieder hun eigen bier, na elke presentatie werden de soorten bier aan iedereen geserveerd om er van te genieten. Dat deden de dorpsgenoten die niet alleen van een heerlijk glas bier houden maar ook van gezelligheid met elkaar. Ook GROLSCH deed aan de feeststemming mee met een heerlijk speciaal biertje.

De sfeer kwam er helemaal in door de 2 optredens van het jeugdorkest “Ales Fekeert”, gewoon geweldig, zij brachten met hun muziek “uit hun hart gespeeld” de dorpsgenoten in de juiste stemming. Bij “Ales Fekeert” is “Niks Fekeert”: jeugdige goed opgeleide muzikanten die in teamverband veel plezier hebben in het uitoefenen van hetgeen ze heel goed kunnen, zij zorgen voor nieuw elan in ons rijke verenigingsleven. De toekomst van de muziek en dit orkest moeten we in Babberich blijven koesteren.

Dit prachtig evenement zal ongetwijfeld één of zelfs twee keer per jaar terugkeren in de Borg, de Bierproeverij past binnen onze gemeenschap.

De Borg Swingt ……..zo hoort het.

 

 

bierproeven 9 Custombierproeven 8 Custombierproeven 6 Custombierproeven 7 Custom

Agenda

Vind ons op Facebook