Dorpsraad

Babberich

LEERLINGEN GROEP 8 UITGEZWAAID……

Leerlingen groep 8 1 CustomLeerlingen groep 8 2 Custom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 27 juni een drukte van jewelste op het Babborgaplein, de leerlingen met begeleiding van groep 8 gingen op “kamp” in Giesbeek.

Al vroeg in de ochtend werden door ouders de benodigde spullen van de kinderen alvast naar de plaats van bestemming gebracht.

Vervolgens werden de fietsen nog eens goed gecontroleerd, de veiligheidshesjes aan en stroomde het Babborgaplein vol met ouders, vrienden en vooral alle kinderen van onze basisschool Sint-Franciscus.

Het weer was de kinderen gunstig gestemd en onder applaus werden de leerlingen massaal uitgezwaaid om via het Kloosterpad naar Giesbeek te fietsen om aldaar een paar mooie dagen met elkaar door te brengen.

Zo neemt weer een groep 8 afscheid van onze basisschool Sint-Franciscus en zwerven de leerlingen uit naar het middelbaar onderwijs. In ieder geval hebben ze in Babberich een goede basis opleiding gehad .

Deze leerlingen beginnen aan een nieuwe belangrijke fase in hun jonge leven, een grote verandering en wij wensen hen allemaal daarin veel succes, geluk en voorspoed.

Agenda

Vind ons op Facebook