Dorpsraad

Babberich

HENRIËTTE VAN BINDSBERGEN….DANK JE WEL

Henriette afscheid DorpsraadDe feestelijke algemene bestuursvergadering op 1 september werd geheel gewijd aan onze bestuurder Henriëtte van Bindsbergen.

Henriëtte , bestuurder vanaf 2014 tot 2022, kan door het drukke en veranderde werk in het onderwijs, welke ook vaak nog doorloopt tot in de avonduren, haar functie niet meer naar haar wens uitvoeren.

Voorzitter Willy van Dinther memoreerde in zijn toespraak de grote verdiensten van Henriëtte voor de Dorpsraad-Babberich en de leefbaarheid in ons dorp. Henriëtte vervulde in het bestuur de functie van secretaris. Zij begon in een moeilijke periode van de Dorpsraad en heeft een grote bijdrage geleverd tot hetgeen de Dorpsraad nu is: een gedegen en gedragen organisatie met ruim 70 vrijwilligers, alom gerespecteerd en gewaardeerd zowel bij de dorpsgenoten als de overheden.

Henriëtte was liever doorgegaan , had er grote moeite mee om te stoppen, maar het was niet meer te combineren. De Dorpsraad-Babberich zal haar als bestuurder gaan missen, bovenal was ze als mens zeer geliefd binnen het bestuur: Deskundig, gedreven, luisterend, adviserend, charisma zijn kenmerkend voor Henriëtte.

Henriëtte kreeg voor haar vele verdiensten uit handen van de voorzitter een prachtige bos bloemen en nog twee mooie cadeaus aangeboden, een diepe buiging en heel veel dank voor alles, zo besloot hij.

Op haar beurt dankte Henriëtte haar medebestuursleden voor de jarenlange prettige, menselijke en succesvolle samenwerking en zegde toe dat ze beschikbaar blijft voor de ad hoc activiteiten waarvoor de Dorpsraad bekend staat.

 

Agenda

Vind ons op Facebook