Dorpsraad

Babberich

SINTERKLAAS-INTOCHT BABBERICH ZONDAG 13 NOVEMBER 2022.

sinterklaas babberich

Wie herinnert zich niet de intocht van Sinterklaas met zijn gevolg vorig jaar in ons dorp, het was in één woord fantastisch. De ontvangst was bij Kasteel Halsaf en het was opvallend druk, we hadden er weer zin in gekregen. Vervolgens vertrok de Sint met zijn gevolg en begeleid door verkeersregelaars, muziek en echt heel veel kinderen met ouders, begeleiders naar het Babborgaplein. In ons Kulturhus de Borg mocht door de strenge corona maatregelen géén bruisend kinderfeest worden gegeven maar de kinderen mochten wel allemaal één voor één met de Sint op de foto.

Dit jaar is het programma beduidend anders, de Stichting Jeugd & Jongerenwerk Babberich heeft alles uit de kast gehaald om de kinderen van Babberich een prachtige middag te gaan bezorgen, immers er mogen weer binnen activiteiten gehouden worden, in een geheel nieuw jasje en dat maakt het echt helemaal leuk.

Vol verwachting klopt ons hart inderdaad en het belooft een mooi Sinterklaas feest te worden waar onze kinderen van kunnen genieten en waarbij ouders, grootouders, begeleiders, kortom Babberich, trots bij aanwezig zullen zijn.

We hopen natuurlijk op een mooie zonnige Sinterklaas zondagmiddag en rekenen op grote belangstelling vanuit onze gemeenschap en daarbuiten.

De Sint wordt dit jaar op zondag 13 november verwacht en opgehaald om 14.00 uur op het sportpark van de SV Babberich “de Buitenboom”. Na ontvangst en welkom gaat de Sint en zijn gevolg, natuurlijk begeleid door onze kinderen, muzikanten en verkeersregelaars naar ons feestelijk ingerichte en gastvrije Kulturhus de Borg, alwaar in een passende ambiance een prachtige Kindermiddag zal plaatvinden van 15 uur tot 17 uur.

De Stichting Jeugd & Jongerenwerk Babberich heeft in- en rond het Kulturhus de Borg voor een “elk wat wils “ programma gezorgd met muziek en leuke activiteiten, u ziet het allemaal op de flyer. Uiteraard is onze hoffotograaf Wil Kuipers er bij om weer prachtige fot0's te maken.                                                                 

U BENT ALLEMAAL VAN HARTE WELKOM EN LATEN WE ER SAMEN EEN MOOI SINTERKLAAS FEEST VAN GAAN MAKEN.

Agenda

Vind ons op Facebook