Dorpsraad

Babberich

GROOTS WELKOM SINTERKLAAS IN BABBERICH !

Onder mooie en zonnige weersomstandigheden en overweldigende belangstelling van klein en groot werd Sinterklaas op zondag 13 november om 14 uur in Babberich vol verwachting ontvangen op het sportpark de Buitenboom van de SV Babberich, aldaar werd de Sint en zijn grote gevolg welkom geheten door woordvoerder William Swaters namens de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Babberich.
Vandaar vertrok de Sint met zijn gevolg en begeleid door de Babberichse verkeersregelaars en de bijna 100 jarige Harmonie Sint-Franciscus, vergezeld door echt heel veel kinderen met ouders, familie, begeleiders vanaf de Beekseweg door het centrum van Babberich. Een tocht welke heel veel toeschouwers trok en eindigde in het feestelijk versierde Kulturhus de Borg.
Het Jeugd en Jongerenwerk Babberich had van 15-17 uur voor de kinderen een prachtig programma voorbereid en begeleid door de muziek van Theo Jansen en Remy Berntsen werd het een hartverwarmend Sinterklaasfeest, een oer oude traditie welke nooit mag verdwijnen.

Voorzitter van de Dorpsraad-Babberich Willy van Dinther was bijzonder trots, “ het Jeugd en Jongerenwerk Babberich “ is één van de parels van ons verenigingsleven “ en de grote plaatselijke belangstelling is een beloning voor hun vrijwilligerswerk “.

 

sint nov 1sint nov 3sint nov 4sint nov 2

Agenda

Vind ons op Facebook