Dorpsraad

Babberich

DORPSRAAD-BABBERICH KERST- EN NIEUWJAARSWENS

kerstboomwens 2022
Het was geen gemakkelijk jaar voor ons, eerst de corona met veel fysieke en financiële ongemakken, nu de niet te begrijpen hoge energiekosten.
We wonen en leven in een rijk land, maar onze inwoners zijn en of komen in grote problemen, het is eigenlijk niet meer te betalen, dat is heel erg triest, nu maar hopen dat het uiteindelijk nog mee zal gaan vallen, maar op de eerste plaats zou er een veel betere  en begrijpelijke communicatie, dus uitleg, moeten komen over wat er nu echt zal gaan gebeuren op 1 januari 2023.
Zeker is dat wij allemaal hier in ons dorp het afgelopen jaar weer op een vertrouwde basis met elkaar en voor elkaar hebben gewerkt aan het welzijn en de leefbaarheid. We hebben hier in ons dorp te maken met zeer langdurige projecten in de infrastructuur, woningbouw, verkeer- en verkeersveiligheid, die nog steeds niet zijn opgelost maar u moet weten dat we er werkelijk alles aan doen om project voor project af te wikkelen, het duurt ons ook vaak veel te lang, maar bij een aantal projecten lijkt de haven in zicht te zijn.
Ondanks alle zorgen die we hebben staan de feestdagen voor de deur, een korte periode van rust en bezinning hebben we allemaal nodig, laten we het de komende weken zo gezellig mogelijk proberen te maken.
Ik wens u allemaal, namens het bestuur van uw Dorpsraad-Babberich, hele fijne Kerstdagen en Jaarwisseling. Voor het nieuwe jaar 2023 goede gezondheid, minder zorgen, veel liefde en geluk en dat we in ons dorp te samen blijven,  naar elkaar blijven omkijken en elkaar blijven helpen.

Willy van Dinther, voorzitter.

Agenda

Vind ons op Facebook