Dorpsraad

Babberich

Kulturhus De Borg swingt op 24 februari met Open Podium.

De Borg swingt op 24 februari, want dan staat het eerste Open Podium op het programma van het Kulturhus in Babberich. De avond wordt geopend door zangeres Helma van Manen, daarna treedt het duo Tuesday Moon Band op en de avond wordt spetterend afgesloten door de cover/party band SLIP. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is helemaal gratis.

Zangeres Helma van Manen heeft jaren lang in Babberich gewoond, maar woont sinds vier jaar in Zeddam. Zingen is haar passie en loopt als een rode draad door haar leven. Helma heeft met haar prachtige stem al veel mooie optredens mogen verzorgen in o.a. het Musiater, de stadsbrouwerij en tijdens trouwplechtigheden. Haar repertoire bestaat poprock, ballads en popsongs.

Het duo Tuesday Moon uit Nijmegen bestaat uit Odin Dekkers ( zang, gitaar en mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar en percussie) Naast covers van mooie liedjes spelen zij ook steeds meer eigen werk. Dit duo zorgt er voor dat elk optreden een feest wordt van muziekplezier.

De band vijfkoppige band SLIP uit Arnhem bespringt in het weekend het podium en demonstreert hoe zij een feestje kunnen bouwen waarbij stilzitten geen optie is. Hoewel SLIP bestaat uit vrij jonge mannen spelen zij op een grandioze manier covers uit de jaren zestig tot en met heden. Van de Beatles tot Stevie Wonder en van Golden Earing tot Queen en nog veel meer. Kortom een fantastische afsluiter van dit eerste Open Podium

Helma van ManenSLIPTuesday Moon Custom

 

Agenda

Vind ons op Facebook