Dorpsraad

Babberich

Start pupillentrainingen SV Babberich Veelbelovend !

“ Kinderen maken kennis met SV Babberich “een aansprekende kop in de Gelderlander over de start van de pupillen trainingen en sporten/bewegen op het sportpark de Buitenboom van de SV Babberich. Ondanks sterk wisselende weersomstandigheden en vakanties waren bij de eerste training toch maar liefst 12 kinderen gekomen om de eerste training mee  te maken, de training onder bezielende leiding van de zeer ervaren Babberichse voetbaltrainer Willi van Bindsbergen met assistentie van Theo Polman.

De start is veel belovend, het enthousiasme bij de kinderen is groot, ze kunnen immers weer trainen in hun eigen dorp, op hun eigen sportpark van de rood-witte SV en zo wellicht de SV weer aan pupillen en jeugdteams gaan helpen.

In augustus zijn de tweewekelijkse trainingen op dinsdag en donderdag tot en met 25 augustus van 11-12 uur en vervolgens gaat Willi van Bindsbergen door met deze pupillen trainingen op de woensdagmiddag 6, 13, 20 en 27 september maar dan van 14.30 – 15.30 uur, altijd op het sportpark de Buitenboom.

Nu doorpakken met dit prachtige project voor de kinderen van Babberich maar mag ook uit de omliggende dorpen, ze zijn allemaal van harte welkom. Kinderen moeten weer plezier krijgen in voetballen, sporten en bewegen en Willi is daarvoor de juiste man met zijn charisma en grote ervaring.

8 augustus was een echt voetbalfeest, een begin naar we allemaal hopen naar weer pupillen- en jeugdvoetbal bij de SV Babberich. U wordt middels de nieuwsbrief over de pupillentrainingen geheel op de hoogte gehouwen wat betreft data en ontwikkelingen.

Ik wens Willi, Theo én natuurlijk onze kinderen veel plezier en succes, de SV Babberich verdient het, vind ik.

Agenda

Vind ons op Facebook