Dorpsraad

Babberich

Zonovergoten start Schuttersfeest Gilde St. Jan 2023 !

raymond 2023 24Het Schuttersfeest is nog steeds een echt volksfeest, overal waar maar kon grote belangstelling zoals bij Huis den Dijk, bij Kasteel Halsaf, in en bij Kulturhus de Borg , tijdens het Koningschieten,  bij de prachtige erebogen, meer dan uitstekend zonnig en warm weer en iedereen in opperbeste stemming.

Begonnen 1 september met de “generale”,  zaterdag 2 september de erebogen bouwen en versieren, zondag 3 september het altijd spannende Vogel- en Koningschieten. Raymond Schipper loste het beslissende schot en werd voor het tweede jaar Koning van Gilde St. Jan en vormt samen met Vera het Koningspaar, Iris Worm de nieuwe Jeugdkoningin . Zij zullen deze 3 dagen voorop gaan in het feestgedruis en ook tijdens het 150 jarig jubileum in 2024.

Wij feliciteren Raymon, Vera en Iris en wensen heel Babberich prachtige dagen, Schuttersfeest is het grootste verbroederingsfeest in Babberich, hulde aan het Gilde St. Jan met de trouwe partners Drumfanfare St. Jan en Harmonie St. Franciscus. In het fotoalbum zie je meer foto's.

Agenda

Vind ons op Facebook