Dorpsraad

Babberich

IKC FRANCISCUS BABBERICH – OFFICIEEL GEOPEND !!

Vrijdagmiddag 1 septem230901 i.k.c.   opening dsc1075 10 steinmar polman aangepastber om 12.45 uur was het dan zover, de feestelijke en officiële opening van ons IKC FRANCISCUS BABBERICH.
Vooraf waren door de directie, de leerkrachten, de ouderraad en de vele vrijwilligers de juiste voorbereidingen getroffen, rekening houdend met de (toen) wisselende weersomstandigheden. Zodat het feest zowel buiten als binnen kon plaatsvinden.
De belangstelling was groot van ouders, verzorgers en anderen en ook vele genodigden waaronder o.m. bestuurders Liemers Novum, bestuurders SUB de Borg en Dorpsraad Babberich, wethouder Bart Kagei Gemeente Zevenaar
Mw. Eva van de Berg directeur onderwijs, Mw. Jolanda van Essen, vestigingsmanager Kinderopvang Humankind hadden de regie in handen en openden deze belangrijke middag voor het onderwijs en kinderopvang in Babberich. De vrijwilligers van het IKC Franciscus en van het SUB Stichting Uitvoerend Beheer de Borg, hadden de grote zaal omgetoverd in de juiste ambiance.

Aan wethouder Bart Kagei de eer om de officiële opening te verrichten, na zijn toespraak kreeg hij assistentie van Stijn(Derksen) van de peuteropvang en Yaella van groep 8, met z’n drieën werd een groot papier verwijderd en onder applaus en gejuich kwam het nieuwe logo met tekst van IKC Franciscus te voorschijn.

Vervolgens werd het een groot feest voor zowel kinderen als de anderen met zang en muziek, er was van alles te doen, te bekijken, te eten en te drinken. Na afloop werd door de vrijwilligers, leerkrachten alles zowel in de school als in de grote zaal keurig netjes opgeruimd, een oprecht dank je wel daarvoor.
BABBERICH GEFELICITEERD MET IKC FRANCISCUS !!

Meer foto's staan in het foto alblum

Agenda

Vind ons op Facebook