Dorpsraad

Babberich

MONDHYGIËNE PRAKTIJK BABBERICH GEOPEND !!

Inwoneropening mondhygiene 2s van Babberich en de omliggende plaatsen kunnen wat betreft de Mondzorg vanaf nu ook terecht in de nieuwe Mondhygiëne Praktijk gevestigd Babborgaplein 2 in Babberich.
Vrijdagmiddag 8 september om 13 uur vond onder grote belangstelling de officiële opening plaats, vol trots vertelde de mondhygiëniste Mw. Eldina Bosnjakovic dat ze voor deze locatie in het centrum van Babberich had gekozen, gezien de ligging, de bereikbaarheid, het parkeren en omringd door plaatsen zowel uit gemeente Zevenaar als Montferland. Ze vertelde verder dat ze al 12 jaar ervaring achter de rug heeft en in deze praktijk met de moderne en nieuwste EMS GBT apparatuur gaat werken om de behandeling voor haar patiënten nog comfortabeler te maken. Bij deze praktijk kunnen zowel kinderen, volwassenen en ouderen terecht voor mondhygiënediensten, de praktijk is rolstoel toegankelijk en er is een lift aanwezig.
Wethouder Stef Bijl van de gemeente Zevenaar ging in zijn toespraak in op de leefbaarheid in dorpen, hij noemde Babberich welke nu al een fysiotherapie heeft en wellicht binnenkort een heus medisch centrum en dat allemaal met het Kulturhus de Borg, de Gymlocatie, het IKC Fransciscus, kapperszaak Knippen & Zo , Supermarkt COOP in één gebouw gelegen aan het Babborgaplein, dus een prachtig centrum voor een dorp. Deze mondzorgpraktijk voorziet in een behoefte en is een aanwinst in de medische sector ook voor de omliggende plaatsen. Daarna verrichtte hij samen met Eldina de officiële openingshandeling middels het doorknippen van een lint, toepasselijk hetgeen de start betekent van een geopende praktijk waar de vele klanten/patiënten van harte welkom zijn.

Het is een vrij gevestigde praktijk welke is aangesloten bij NVM Mondhygiënisten, het doel is om samen met de patiënt naar een gezonde mond toe te werken, kortom uw mondzorg is bij deze Mondzorgpraktijk Babberich in goede , deskundige handen.
Iedereen kan zich inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-39628878 of kom gerust naar de praktijk en maak kennis, u bent van harte welkom. De Mondhygiënepraktijk Babberich is geopend van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en vrijdags van 09.00 – 13.00 uur. Alle informatie kunt u vinden op de website: www.mondhygienepraktijkbabberich.nl


opening mondhygiene 1Openingsflyer Mondhygienepraktijk Babberich b

Agenda

Vind ons op Facebook