Dorpsraad

Babberich

Kabouterpad - Openingstijden & Contact

Logo Kabouterpad 1 

Paddenstoel kleinOpeningstijden Paddenstoel klein

Het kabouterpad Huize Valdyk wordt volledig gerund door vrijwilligers. Daarbij komt nog eens dat het zich Open 1bevindt op privéterrein. Dit samen beperkt de openingstijden. Na de opening op 4 oktober 2023, is het pad elke 1e woensdag geopend van 13:00 – 17:00 uur. Tijdens de openingsuren zijn er altijd vrijwilligers aanwezig.
Is er wat te vieren op een andere dag (m.u.v. de zondag), dan is een aanvraag mogelijk. Een aanvraag is alleen mogelijk als het om een groep van minimaal 5 personen gaat.  Lees hiervoor verder onder Contact.

                                          Klein blad Paddenstoel klein Klein boompje

Start- en eindpunt

De Borg kulturhus  De Huiskamer
Het kabouterpad Huize Valdyk ligt in een privétuin en is daarom niet vrij toegankelijk. Het start- en eindpunt is bij het Kulturhus De Borg aan het Babborgaplein 3a in Babberich. Hier kun je ook eenvoudig de auto parkeren of de fiets stallen. Binnen in de Huiskamer meldt je je bij één van de vrijwilligers. Eventueel kun je nog iets drinken of van het toilet gebruik maken. Na afloop van de wandeling kun je hier nog even rustig zitten en gebruik maken van de voorzieningen.

Klein boompje Paddenstoel klein Klein blad

Melden

Hier meldenVoor je het kabouterpad gaat bewandelen, meldt je je in de Huiskamer van De Borg. Het hek bij Huize Valdyk gaat om 17:00 uur dicht. Aanmelden en vertrekken vanuit de Huiskamer kan tot uiterlijk 16:00 uur. Er is dan voldoende tijd om het pad te bewandelen. Bij de vrijwilliger kun je het begeleidende boekje kopen en krijg je een set met opdrachten mee. Voor de opdrachten is er een rugzak met wat spullen beschikbaar (kopen of lenen). Kijk voor meer informatie over de spulletjes die te koop zijn onder Boekje & rugzak.

Paddenstoel klein Klein boompje Paddenstoel klein

Route

Vanaf De Borg wordt een korte route bewandeld naar het kabouterpad. Deze route is eenvoudig te volgen dankzij de vriendelijke kabouterwegwijzers. Na het bewandelen van het kabouterpad, kan dezelfde weg terug gewandeld worden naar de Huiskamer. De lengte van de gehele route is ongeveer 1,5 km. 
Route kabouterpad

Klein blad Paddenstoel klein Klein boompje

Paddenstoel kleinContactPaddenstoel klein

Contact
Voor meer informatie of de mogelijkheden om het kabouterpad te bewandelen buiten de openingstijden (b.v. verjaardag), kan contact worden opgenomen via het mobielnummer 
06-49 76 44 19. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Paddenstoel klein Klein feesttoeter Paddenstoel klein

Ga naar:
- Algemeen
- Boekje & rugzakje
- Regels kabouterpad
- De vrijwilligers
- Laatste nieuws

Agenda

Vind ons op Facebook