Dorpsraad

Babberich

Algemeen

CONCERT 55 JARIGE RITMISCH KOOR BABBERICH: GRANDIOOS !!

Concert 55jarig ritmisch koor.JPG2 CustomConcert 55jarig ritmisch koor Custom

Zaterdagavond 21 oktober 2023 : Het concert van het Ritmisch Koor Babberich , de grote zaal is door de vrijwilligers in de juiste sfeer ingericht, om 19 uur stroomden de bezoekers en aanhangers van het RKB de Borg binnen om een plaatsje te bemachtigen. Er waren 250 stoelen geplaatst maar dat bleek vele malen te weinig, de deuren van de aangrenzende vergaderzalen werden geopend en in een razend tempo werden nog eens 100 stoelen bijgeplaatst, net genoeg om de 350 bezoekers te herbergen.

Lees meer...

6 oktober 2023, nationale ouderen dag….

nationale ouderendag 6 oktober 2023We zijn onze ouderen dank verschuldigd, we moeten onze ouderen koesteren eigenlijk iedere dag, zij hebben alles voor ons en onze maatschappij gedaan en doen dat nog steeds in een totaal veranderende wereld van normen en waarden.

Vele ouderen zijn eenzaam zonder dat wij dat weten en vooral zij zeggen nooit dat ze eenzaam zijn of zich zo voelen.

Laten we met zijn allen goed op elkaar letten en onze ouderen zoveel mogelijk betrekken met het sociale culturele leven, een goed gesprekje met een kopje koffie of thee , wellicht zorgt dit voor meer levensvreugde bij onze ouderen en zien en horen ze dat we aan hen denken, de helpende hand willen bieden.

Wonen en leven in Babberich, dat doen we hier zorgzaam en liefdevol, dit geldt voor onze jeugd maar ook voor onze ouderen.

Agenda

Vind ons op Facebook