Dorpsraad

Babberich

Algemeen

14 MEI 2023…. MOEDERDAG ….OOK IN BABBERICH.

rode rozen moederdagVandaag is het Moederdag, eigenlijk hoort iedere dag Moederdag te zijn, want moeders zijn de spil van onze gezinnen in verdrietige, moeilijke en mooie tijden.

We vergeten soms wat moeders allemaal voor ons doen en hebben gedaan, grote waardering en respect voor hen. Een moeder regelt alles gesteund door haar vriend of man. De zorgen in deze uit de hand gelopen maatschappij van onverschilligheid naar en met elkaar worden steeds groter, het beangstigend wordend verschil tussen rijk en arm, het omgaan met en pesten van kinderen.

Laten we vreedzaam, gelijkwaardig, liefdevol en respectvol met elkaar omgaan, de opvoeding van onze kinderen is een zware maar dankbare taak maar draagt in grote mate bij aan een betere maatschappij, daarin hebben moeders en natuurlijk ook vaders een hoofdrol, laten we dat niet en nooit vergeten.

Ik hoop dat iedere moeder vandaag een oprecht dank je wel krijgt, onze moeders verdienen het ten volle. Ik wens u allen een fijne Moederdag.

Willy van Dinther.

 

4 mei Dodenherdenking Babberich

Dodenherdenking20230504 093823 Custom                                   VLAGGEN HALFSTOK -  18.45 uur HERDENKING VRIJHEIDSMONUMENT BEEKSEWEG t.o. MARIA KAPEL

DRUK BEZOCHT EN UITBUNDIG KONINGSFEEST BABBERICH

 Koningsdag 2023koning bab 4 gr CustomKoningsdag 2023fietsen 21 CustomKoningsdag 2023fietsen 2 CustomKoningsdag 2023fietsen 4 Custom

 

Koningsdag 2023fietsen 5 CustomKoningsdag 2023 fietsen 1 Custom

Het begon al op woensdag 26 april, de kinderen konden met hun ouders om 18 uur naar Kulturhus de Borg komen om de fietsen prachtig te versieren, maar liefst 35 fietsen werden geheel in oranje, rood, wit en blauw opgefleurd, terwijl ook nog eens 20 fietsen thuis werden versierd. Een goed begin dat wat moois beloofde voor de Koningsdag 2023 in Babberich.

Lees meer...

Agenda

Vind ons op Facebook