Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Uitnodigingen voor alle inwoners van Babberich

  1. Op 29 maart 2018 wordt in ons Kulturhus de Borg de Algemene Jaarvergadering van de Dorpsraad gehouden voor alle inwoners van Babberich. Deze bijeenkomst begint 19.30 uur en eindigt uiterlijk om 21.30 uur. Speciale gasten op deze bijeenkomst zijn de heer Jan Lankwarden ervaringsdeskundige van de AED en mevrouw Anke Voesten en de heer Maikel van der Beek beleidsmedewerkers o.m. subsidies op velerlei gebied.Zij gaan een presentatie houden over beide onderwerpen. De agenda voor deze bijeenkomst wordt deze week tegelijk met de nieuwsbrief 1-2018 en de april uitgave van Babberich-Aktief huis aan huis bezorgd.
  1. Sam’s Kledingactie, deze inzamelingsactie voor Mensen in Nood vindt dit jaar in Babberich plaats op zaterdag 14 april 2018, hoofdingang Sint-Franciscuskerk, tijd 10-11 uur. De uitgebreide informatie over deze actie wordt gekoppeld aan de agenda van de Algemene Jaarvergadering deze week huis aan huis bezorgd.

  3.Oproep van de AED Babberich, kom met zoveel mogelijk mensen naar de bijeenkomst op 29 maart 2018 in ons Kulturhus de Borg, de     presentatie van de heer Lankwarden inzake hart en vaat en daarbij horende directe hulp is zeer belangrijk en gaat ons allemaal aan.

Agenda

Vind ons op Facebook