Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Dorpsraad krijgt kleurenprinter kado

Hendriks 1 2 CustomZaterdag 24 maart, weer een heugelijke dag voor onze Dorpsraad Babberich, onze aanvraag bij Liemerse Uitdaging voor een kleurenprinter werd gehonoreerd. Hendriks Coffee uit Zevenaar aan de Hengelder 24 is de gulle gever van deze goed werkende kleurenprinter, daardoor kunnen we zelf veel drukwerk gaan uitvoeren.

Hendriks Coffee , een echt Zevenaars familiebedrijf, opgericht in 2010 en sinds 2014 gerund door de broers Erik en Peter Hendriks. Hendriks Coffee levert de beste koffiemachines van het merk Jura voor zowel thuisgebruik als professional. Ook de koffie is van hoge kwaliteit evenals de service die het bedrijf verricht.

De Liemerse Uitdaging heeft als voornaamste doelstelling het verbeteren van de leefkwaliteit van inwoners in de Liemers, stichtingen en verenigingen op het gebied van zorg, welzijn, sport en natuur maar ook buurtverenigingen en burgerinitiatieven. De Liemerse Uitdaging is de sociale verbinder tussen mensen, maatschappelijke organisaties uit de Liemerse samenleving en het bedrijfsleven. Zij dagen maatschappelijk betrokken ondernemers uit om o.m. middelen in te zetten.

Onze aanvraag was een kleurenprinter en er was een “match” Hendriks Coffee stelde het gevraagde aan ons beschikbaar en op zaterdag 24 maart togen Ton van Dinther, Henk Dukkerhof en ondergetekende naar Zevenaar ( Henriëtte van Bindsbergen was helaas verhinderd).

Hendriks 2 2 Custom

We kregen in het prachtige Zevenaarse bedrijf een rondleiding en uitleg van de heer Erik Hendriks en natuurlijk heerlijke koffie aangeboden. Erik Hendriks overhandigde ons de kleurenprinter waarmee we hartstikke blij zijn en wij overhandigden

Hendriks Coffee onze Dorpsgids met daarbij een bos bloemen, onze dank gaat dan ook uit naar de gulle gever Hendriks Coffee en de Liemers Uitdaging.

Willy van Dinther, voorzitter

 

Agenda

Vind ons op Facebook