Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Historisch jubileum gouden Ritmisch Koor Babberich

4 CustomOp 24 maart 2018 is er in Babberich weer geschiedenis geschreven, een onvergetelijke prachtige sfeervolle avond.

Een bomvolle Sint-Franciscuskerk genoot met volle teugen in de juiste ambiance van het eigentijdse Passie Verhaal, de muziek en het passievol zingen.

Het Ritmisch Koor heeft Babberich en Babberich heeft het Ritmisch Koor een uniek gouden jubileum bezorgd. Het Ritmisch Koor heeft de juiste snaar op het juiste moment geraakt bij iedereen.

Of het nu de vertellers waren, de musici, het koor met zijn eminente dirigent, de technici, de dragers, de vele vrijwilligers of de ruim 400 enthousiaste bezoekers, het was een hechte eenheid, ademloos en boeiend luisteren en dan het applaus na ieder onderdeel , het dankbare applaus dat tot een hoogtepunt kwam met een langdurige staande ovatie.

Na afloop liepen de emoties hoog op, een jaar van intensieve voorbereiding, dan zo’n kwalitatief goede uitvoering in alle facetten , de gouden kroon op jarenlang werk , bravo, Babberich is trots op dit geweldige Ritmisch Koor met haar vele vrijwilligers

Ik mag wel namens geheel Babberich en wijde omgeving zeggen : Ritmisch Koor van harte gefeliciteerd met dit jubileum en blijf doen voor ons waar jullie goed in zijn : zingen uit het hart. klik voor meerdere foto's

Willy van Dinther, voorzitter.

 

Agenda

Vind ons op Facebook