Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Koningsdag Babberich 2018

Foto 4 Custom 2

De viering van Koningsdag op 27 april 2018 in en rondom ons Kulturhus de Borg is een geslaagd feest geworden.

Het Oranje Comité had voor een variant gekozen. De avond vóór het feest kon de jeugd hun fietsen in de Borg versieren, vervolgens op Koningsdag vanaf 11 uur een rondtocht met muzikale begeleiding van de Harmonie Sint-Franciscus en Drumfanfare Sint-Jan.

Aansluitend werd bij terugkomst het feest op het Babborgaplein en in Kulturhus de Borg begonnen met het hijsen van onze nationale vlag en het spelen en zingen van het “Wilhelmus”.

De kinderen genoten van allerlei spelen en opdrachten en er waren kraampjes met diverse spullen. Het Oranje Comité had ook voor een springkussen gezorgd en voor een DJ die het feest muzikaal opluisterde. Natuurlijk kon men genieten van hapjes en drankjes.

Er was heel veel belangstelling vanuit ons dorp, een gezellige drukte. Naast ouders en familie van onze kinderen waren er heel veel afgevaardigden van onze verenigingen en onze Dorpsraad Babberich, onze plaatselijke gemeenteraadsleden Tjeerd Boekhorst en Willy van Dinther en de wethouder voor ons dorp de heer Nanne van Dellen.

De Dorpsraad Babberich dankt het Oranje Comité met hun vrijwilligers voor een perfecte organisatie, de Harmonie Sint-Franciscus, Drumfanfare Sint-Jan voor de muzikale begeleiding, de ouders met de kinderen voor de prachtige versierde fietsen, de verkeersregelaars voor de deskundige, verkeersveilige begeleiding en Babberich voor de grote opkomst. Koningsdag in Babberich staat weer op de kaart en dat is óók weer Babberich op zijn best. klik hier voor meer foto's

Agenda

Vind ons op Facebook