Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Zilveren Jubileum Tiroler Orkest Klein Babberich

Zondag 8 juli 2018,  op deze prachtige dag vierde het Tiroler Orkest Klein Babberich haar zilveren bestaan, met een gouden rand. Al rond 10.30  uur was het een drukte van jewelste richting Café Huis den Dijk van de Familie Boxstart. Wat is niet mooier dan vele honderden liefhebbers van de Tiroler / Egerländer muziek in een werkelijk schitterende ambiance die het Tiroler Orkest Klein Babberich niet alleen kwamen feliciteren maar vooral om hun waardering te tonen voor 25 jaar brengen van muziek waarvan de mensen in deze hele regio van houden en genieten.

En genieten werd het, klokslag 11.00 uur opende Tiroler Orkest Klein Babberich het concert, vervolgens kwamen achtereenvolgens het dweilorkest Asum Aosum, de Grenzkapel en de Isseldonkse Musikanten, alle orkesten werden met veel applaus en gezang begeleid en beloond.

Tiroler Orkest Klein Babberich opgericht 25 januari 1993, zij spelen overwegend Tiroler- Egerländer muziek, de bezetting is in de afgelopen jaren wel iets gewijzigd, maar de speelvreugde en trots straalt er tijdens de optredens van de heren muzikanten vanaf, hun uitstraling en muziek geven de mensen extra levensvreugde en plezier. Tiroler Orkest Klein Babberich verzorgt in de gehele regio optredens tijdens feesten, braderieën en andere evenementen maar treden ook vaak op in verzorgingshuizen.

De viering van dit jubileum met het veelzijdige concert is zeer geslaagd, Babberich en wijde omgeving is trots op Tiroler Orkest Klein Babberich en hopen nog vele jaren van dit orkest en haar muziek te mogen genieten, van harte proficiat en dank jullie wel.

Kijk hier voor het  fotoalbum en video.

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad Babberich.

 

Agenda

Vind ons op Facebook