Dorpsraad

Babberich

Nieuwsarchief

Kulturhus De Borg....... Dorpshuis van het jaar 2018???

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland organiseert samen met Omroep Gelderland, de verkiezing “Dorpshuis van het Jaar 2018”.

Er waren maar liefst 62 aanmeldingen uit geheel Gelderland en tot onze grote vreugde behoort ons Kulturhus de Borg tot de 6 finalisten. Tot de finalisten behoren is al iets geweldigs, maar wij gaan vol en met aller inzet voor de hoofdprijs en de ere titel.

De Dorpsraad-Babberich wil u gaarne op de hoogte houden van wat zich de komende maanden tot aan de finale dag zoal op de rol staat en dat is veel.

De Leefbaarheidsalliantie zorgt voor bijvoorbeeld de vakjury, de praktische details rondom deze finale ronde en …het prijzengeld, Omroep Gelderland de TV opnames op de diverse draaidagen, de interviews en de wekelijkse TV uitzendingen tot en met de finale dag.

Vanaf nu kunnen er TV opnames gemaakt worden in ons Kulturhus de Borg, op maandag 17 en dinsdag 18 september gaan alle zes genomineerde Dorps-of buurthuizen met een grote bus van Omroep Gelderland elkaars dorps- of buurthuis beoordelen te samen de Leefbaarheidsalliantie en Omroep Gelderland. Maurice Driessen en Adrie Molenaar vertegenwoordigen ons.

Ons Kulturhus de Borg is als derde locatie op maandag 17 september van 14.30-17.30 uur aan de beurt voor deze beoordeling en opnames. Op dinsdag 16 oktober is dé grote TV opname dag in ons Kulturhus de Borg. Er zijn die dag veel activiteiten, de TV opnames van de activiteiten zoals Samen Eten, Koersbal en nog veel meer. En de interviews aan onze aanschuiftafel in de foyer met onze vrijwilligers, zullen plaatsvinden vanaf ongeveer 11 uur tot en met 19 uur.

De Dorpsraad Babberich zal zorgen dat alle, in het Kulturhus de Borg, aangebrachte vernieuwingen zoals LCD scherm ook optimaal functioneren en dat ook de grote leestafel met twee ingebouwde laptops er vóór 17 september staat én volledig in werking is.

Binnenkort zullen wij de gebruikers, welke wij gaarne op 17 september en 16 oktober tijdens de opname- en interview dagen in ons Kulturhus de Borg er zeker bij willen hebben, bijeen geroepen om het gehele draaiboek met alle vrijwilligers door te spreken.

De Stichting Uitvoerend Beheer Kulturhus de Borg én de Dorpsraad Babberich gaan er voor en weten zeker dat wij op uw aller medewerking weer kunnen rekenen.

U hoort nader van ons via onze nieuwsbrief en onze website.

Willy van Dinther, voorzitter Dorpsraad Babberich

Agenda

Vind ons op Facebook